Maklumat 2016

Dear para pembaca yang budiman, amma ba’du.

Rencanana kami bakal nulis buku taun ieu. Topikna analisis statna persib, biar hipster hahaha. Subjekna persib era wak haji (umumna), khususon class of 2014.

Ayeuna masih tahap ngumpulkeun data. Data-data umum soal skuad (menit bermain, data personal umur, asal daerah dll, hal-hal terkait transfer), gol dan kabobolan, hukuman kartu, cedera, menit-menit kajadianna geus aya dan siap diolah.

Masih kudu lalajo video kabeh match persib taun 2014 jang nyiar data-data performa individu. Insya Alloh dikereyeuh.

Untung hampir kabeh match persib taun 2014 disiarkeun tipi. Jadi kami optimis bakal bisa meunang rekamananna. Ayeuna geus boga sababaraha video full matchna. Leukleuk ngalalajoanna deui bari nyatet statna hahaha..

Ngolah data eta jadi mejeuh dipaparkeun mah kami Insya Alloh bisa. Nu hupir bagi kami adalah nyieun ingpograpik biar lebih mudah lagi menyampaikan kepada pembaca.

Nah, upami aya diantara pembaca kami nu bisa (dan daek) mantuan nyieunkeun kami ingpograpik diantos pisan bantosanna. Ngan hiji, moal dibayar duit, hahaha. Tapi mun bukuna laku mah moal ngaleleungit kami ge. Pasti dibere cipratanna.

Nu minat mangga nga-DM ka akun twitter kami di @stdsiliwangi. Diantos pisan.

Sekian maklumat ti kami. Sampai jumpa lagi.

 

p.s. mumpung persib can aya maen deui di turnamen, jadi moal pabaliut jeung nulis laporan pandangan mata.

p.s.s ieu proyek sampingan gawe, nu utama mah gawe macul biar dapur ngebul. Da ieu mah teu niat komersil, dina jadina ge ieu buku payu sukur teu payu dek dibagi-bagi weh jeung dipajang di rak buku imah. Hahaha.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
×
×

Cart